Bonded

Bonded Prikaži vse artikle

Šifra artikla: 2500.01
Kategorija: Ogrevanje, cevi za vodo
Temperaturni razpon: od / do / ℃


Opis:

Jeklene pred  izolirane toge cevi – Bonded St

Jeklene, toge, enojne pred izolirane cevi večina uporabljamo za daljinsko ogrevanje ali hlajenje. Seveda jih lahko uporabljamo tudi za transport ostalih tekočin. Zelo popularne so za transport olj, hladilnih tekočin, topil, tekočega žvepla in podobno, kjer si želimo obdržati enotno temperaturo skozi kompletni cevovod. 

Bonded sistem tvorijo še pred izolirani loki, odcepi, reducirji, ventili, fiksne točke, spojke za zapiranje izolacije itd… Celovit prikaz navajamo na naslednjih straneh. 

Enojne jeklene pred izolirane cevi se izdelujejo na standardni način ali na kontinuiran način z difuzijsko zaporo iz aluminijaste folije.

Zelo kvalitetna, trda PUR izolacija je izdelana iz 100% freona proste pene, Cevi so polnjene s ciklopentanom, kot potisnim plinom. Visoka tehnologija polnjenja z izolacijsko maso omogoča minimalne izgube toplote.

Zunanja cev ima vlogo zaščitne cevi. Je črna, iz PE-HD materiala. Preprečuje prekomerno raztezanje pene med elementi in je 100 % vodotesna. Enako se izdelujejo tudi vsi fitingi.




Datoteka z opisom artikla »